MANİSA / TURGUTLU - Urganlı İmam Hatip Ortaokulu

2024 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine!

Sınav Tarihi: 21 Nisan 2024 Pazar,  Saat: 10.00

Bursluluk Sınavına Girecek Sevgili Öğrenciler;

2024 İOKBS Bursluluk Sınavı 21.04.2024 Pazar günü saat 10.00'da yapılacaktır.

Sınav sonuçları 17 Mayıs 2024 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinde "www.meb.gov.tr" ilan edilecektir.

2024 - İOKBS Bursluluk Sınavı Giriş Yeri Bilgisine Ulaşmak İçin TIKLAYIN>>>

Değerli öğrenciler,

* Sınav 21.04.2024 Pazar günü saat: 10.00'da yapılacaktır.

* Öğrenciler, geçerli kimlik belgesi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, pasaportları olmayan KKTC vatandaşları için fotoğraflı ve kimlik numaralı KKTC kimlik kartı) kontrolü yapılarak sınava alınacaklardır.

* Geçerli kimlik belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

* Öğrenciler, nüfus müdürlükleri tarafından verilen fotoğraflı, barkodlu-karekodlu geçici kimlik belgesi/T.C. kimlik kartı talep belgesi ile sınava alınabileceklerdir.

NOT :

* 1 saat önce sınav olacağınız okulda hazır bulununuz.

* Gerekli kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için, öğrenciler en geç saat 09.30'da sınav giriş yerlerinde hazır bulunacaklardır.

Öğrenciler sınava giderken yanlarında ne götürecekler?

1. Sınav Giriş Belgesi,

(Öğrencinin sınava gireceği Okul Müdürlüğü tarafından hazırlanarak öğrenci sırasının üzerine bırakılacaktır.)

2. Nüfus Cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı

3. En az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem,

4. Kalemtıraş

5. Leke bırakmayan yumuşak silgi bulunduracaklardır.

Öğrenciler yanlarında içmek için ambalajı çıkarılmış kapalı su bulundurabilirler.

Bunların dışında kesinlikle bir şey getirilmeyecektir. Öğrenciler yanlarında elektronik iletişim araçları (cep telefonu, hesap makinesi vs.) kesinlikle bulundurmayacaklardır.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.     15.04.2024

2024 İOKBS Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için TIKLAYIN>>>